top of page

Med kostholdsplanen jeg fikk av Fredrik kom jeg ikke bare tilbake til samme form som jeg var før operasjonen, jeg ble faktisk i bedre form. Jeg hadde mer overskudd på trening, og følte meg mer konsentrert og opplagt.  Det beste med hele opplegget var at kostholdsplanen slett ikke føltes som en plan, men derimot var basert på et normalt sunt norsk kosthold, og ikke minst – masse mat. Jeg må også si at jeg fikk flott oppfølging av Fredrik, som fremsto som en svært god motivator og veileder. 

Kvinne 25 år

Please reload

Jeg har lært mye nytt av Janne. Blant annet har du tatt livet av mange myter om mat og trening som stresser en i hverdagen (du må ikke spise kvelds, du må ikke spise fett, du må ikke spise karbohydrater, du må ikke du må ikke…). Jeg har spist meg mett hver dag. Jeg har ofret noe men ikke alt (har deltatt i bryllup og forlovelsesmiddag 100%). Lært å trene mer effektivt. Fått noen gode matvaner som jeg har tatt med meg videre og lært hvor masse du egentlig kan spise hvis du spiser det rette”

Kvinne 40 år

Please reload

Fredrik Sund har gitt meg verktøyet til en bedre livsstil, ikke bare gjennom gode treningsprogram tilpasset mitt behov, men ved å gi meg en bredere forståelse for trening og kosthold.Jeg innså for noen år siden at kroppen ikke hadde det bra, jeg hadde i for mange år unnlatt å lytte til signalene. Vondt i ryggen, vondt i knær, høyt blodtrykk og høyt kolesterol, og ikke minst problemer med å finne riktig størrelse på klær (i hele tatt finne stor nok størrelse).

Fredrik hjalp meg med å komme i gang, han ga meg program og veiledning i kosthold, og ikke minst støtte underveis. Jeg fikk lov til å uttrykke mine ønsker, ikke bare mål, men hvordan jeg trives med å trene. Og ved å ”sparke meg bak” på de riktige dagene har vi nå trent vekk 30 kg + , og målet med å komme inn i ”de riktige” klærne er for lengst nådd. Nå har jeg forstått hva jeg kan og ikke kan spise, dvs jeg har forstått at alt kan spises, bare i riktig mengde, på riktig tid, med riktig trening. Og ikke minst, jeg har forstått at trening kan gjøres med et smil, med stor glede.

Med Fredrik Sund som veileder er jeg i bedre fysisk og psykisk form enn noen gang. Og jeg har lært mye. Takk

Kvinne 22 år

Please reload

Janne og Fredrik er oppskriften på suksess!

De har kunnskap, motivasjon og et genuint ønske om at du skal nå målet ditt! De vet hva som skal til og de kan faget sitt. 

 

Jeg er 44 år men slipper å føle meg som det ;-)

Kvinne 44 år

Please reload

I dag skal jeg gå opp Ulriken og over vidden... Takket være Janne tør jeg faktisk å prøve! Dette hadde jeg aldri turt for 6 mnd siden. Er redd for å feile og drit redd for å dumme meg ut. Men jeg skal prøve... Og det blir en seier hvis jeg klarer det! skal ta noen knebøy på toppen for deg Janne

Kvinne 36 år

Please reload

bottom of page