top of page
Janne Torstensrud Krohn

 

Janne har en variert bakgrunn som eliteutøver i kunstløp, utdannelse som profesjonell danser fra London og hun er Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole. Tidligere har hun jobbet både som trener i kunstløp, dansepedagog, pilatesinstruktør og personlig trener.

Gjennom årene har Janne vært innom de fleste former for trening og har derfor både faglig og praktisk erfaring med både kondisjonstrening og ulike former for styrketrening.

De siste årene har Janne også hatt en vellykket satsning som Bodyfitness-utøver som blant annet har resultert i tre gull i Norgesmesterskap, ett sølv i Nordisk mesterskap og i tillegg gode resultater internasjonalt. Janne satser videre som bodyfitnessutøver samtidig som hun ønsker å hjelpe andre til å nå sine målsetninger.

 

”Jeg vet fra personlig erfaring og relevant utdanning, hva som skal til for å nå fysiske prestasjonsmål. Å jobbe mot et mål er noe av det mest motiverende som finnes. Men å kunne balansere et slikt fokus med jobb, familie og alt det sosiale kan være utfordrende. Som bodyfitnessutøver og mamma er dette en av de tingene jeg brenner for. Å finne balansen mellom å prioritere seg selv uten å føle at man ofrer de andre viktige delene av livet.”

Mer om Janne:

Kvinnen bak kroppen

Dobbelt NM Gull

Sølv i Nordisk Mesterskap

Sterke kvinner beholder sin feminitet

Kvinner ser ikke ut som menn selv om de løfter vekter

Janne Krohn: Bodyfitnessbronse i Tyskland

Bergen Fitness med Janne Krohn

bottom of page