top of page
Fredrik Sund

 

Fredrik har sin faglige bakgrunn som idrettspedagog fra Høyskolen i Bergen, personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole og en rekke andre kurs som olympiatoppens basistrenerkurs og internasjonal kettlebell, sertifisering samt trenerkurs i flere idretter.

Fredrik kommer fra jobben som treningsansvarlig ved Sissels Trening og Trivsel i Fyllingsdalen. Han har også jobbet for flere ulike kommunale tilbud i Bergen, blant annet med mennesker under rusrehabilitering og ungdom med overvektsproblemer.

De siste årene har Fredrik selv deltatt i Athletic Fitness-konkurranser i tillegg til å coache andre utøvere i klassene Bikini Fitness, Body Fitness og Athletic Fitness.

”Jeg har en lidenskap for alle former for fysisk aktivitet og kampen mot livsstilssykdommer i samfunnet. Det å hjelpe andre til å nå sine mål eller å finne gleden i fysisk aktivitet er årsaken til at jeg har valgt å jobbe med dette fulltid. Det er også grunnen til at jeg holder meg oppdatert på nyere forskning innenfor trening og ernæring, for å kunne gi god veiledning til ulike mennesker med ulike behov”

bottom of page